Certifikát kvality přináší Lázním Piešťany pozitivní výsledky i v zahraničí

Lázně Piešťany před několika měsício získaly prestižní certifikát Evropské asociace lázní, čímž se zařadily k lázním, které poskytují služby nejvyšší kvality. Dokázaly, že patří mezi evropskou špičku a dosahují nejvyšších evropských standardů v rámci poskytování lázeňské péče. Tím se posunuly o krok vpřed ke spolupráci se zahraničními zdravotními pojišťovnami.

Certifikací prošly všechny lázeňské domy v Piešťanech – Irma, Pro Patria, Napoleonské lázně i Balnea Health Spa. Dalšími na řadě byly hotely a zdravotnická zařízení. Všechny však drobnohled odborníků z Evropské asociace lázní zvládly úspěšně bez sebemenších problémů. Tento certifikát má platnost do roku 2014, kdy bude probíhat nová certifikace k ověření, zda lázně pokračují ve své tradici kvalitních služeb a zdravotnictví.

Lázně Piešťany se zaměřují na léčbu onemocnění a obtíží spojených s pohybovým aparátem a revamtoidní artritidou. Jejich léčivá síla je ukryta v přírodních zdrojích sirného bahna a termální minerální vodě. Největší zájem je o lázeňský léčebný pobyt, který trvá 13 dní a zahrnuje 24 procedur.

Podle marketingového a obchodního ředitele Lázní Piešťany Hanse Dietera Bergmanna se pozitivní výsledky získání certifikátu projevují i v počtu zákazníků – zejména německých. Čím dál víc zájemců o léčebný pobyt považuje certifikát kvality za důležité kritérium při konečném výběru lokality a pobytu. Navíc díky certifikátu se už za půl roku zvýšila poptávka po službách lázní o 5%. Certifikát zajistil také prodloužení kontraktů s německými pojišťovnami a také zájem cestovních kanceláří o segment slovenského lázeňství.

Certifikát sice potvrdil kvalitu služeb a zařízení lázní, ovšem inovace a vylepšování se v nich nezastavila. Na podzim roku 2012 se chystá velká rekonstrukce Hotelu Balnea Palace, která si vyžádala investice ve výši přibližně 700 tisíc EUR. Do všech hotelových pokojů přibydou nové klimatizace, čímž se ještě zvýší komfort ubytovaných klientů.

Přijeďte si i vy ověřit kvalitu jedněch z nejoblíbenějších lázní na Slovensku – Lázní Piešťany! Čeká na vás zdraví a relax během lázeňských nebo relaxačních pobytů, které si užijete v nejvyšší kvalitě!

Zobraziť komentáre a pridať komentár
Přejít nahoru